ABiPOS blagajna na dotik
 

ABIPOS z vsemi svojimi funkcionalnostmi.

01

brezplačno*
* v primeru registracije z delujočim emailom ter samostojno namestitvijo in aktivacijo. Avtor ABiPOS v nobenem primeru ne odgovarja za karkoli v povezavi z blagajno ABiPOS, razen za pravilnost davčne potrditve računov. Avtor prav tako ni dolžan intervenirati ob morebitnem izpadu delovanja, sesutja namestitve, datotek ali v primeru kakšnega drugega razloga prenehanja delovanja ABiPOS.

NAŠE STORITVE (vse cene so brez DDV)

02

40 €
PAKET mini-START ABiPOS
 

Zajema ureditev okolja Windows za aktivacijo davčne blagajne, namestitev in nastavitev blagajniškega tiskalnika (tiskalnik in gonilnik priskrbi naročnik), kratko uvajanje v delo z ABiPOS ter posodobitev ABiPOS na zadnjo verzijo. Storitev se izvede na daljavo (preko interneta).

03

PAKET maxi-START ABiPOS
 

Zajema vse storitve paketa mini-START ABiPOS, dodatno pa še vnos matičnih podatkov podjetja ter podatkov za davčno blagajno (podatke priskrbi naročnik), aktivacijo davčne blagajne, nastavitve blagajne ABiPOS, vnos in nastavitev uporabnikov ABiPOS, nastavitev mrežnega delovanja in navezave na zaledni sistem. Storitev se izvede na daljavo (preko interneta).

60 €

04

12 €/mes
PAKET mini-STAND-BY

Zajema vse storitve paketa mini-START ter telefonsko pomoč in podporo na daljavo vsak delovnik med 8-16h, v primeru nezmožnosti izdaje blagajniškega računa tudi v delovnem času naročnika (do max 21h.) Zajema tudi dosegljivost in pomoč ob morebitnem davčnem nadzoru.

05

20 €/mes
PAKET maxi-STAND-BY

Zajema vse storitve paketa mini-STAND-BY in maxi-START, dodatno pa še telefonsko pomoč in podporo na daljavo v delovnem času naročnika.

06

15 €/15min
RAZNO

Telefonska pomoč in podpora na daljavo uporabnikom brez STAND-BY paketa